eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or

Ila pihak pentadbiran menyembunyikan punca sebenar kejadian itu sehingga mencetuskan rasa takut di kalangan warga Hospital Prima Nabila seorang jururawat di hospital itu mula merungkai kejadian ngeri di sebalik gangguan Sutinah Apa sebenarnya sedang berlaku? Benarkah ia ada kaitan dengan Sutinah? Ataupun mungkin juga H.

sumpah kindle sundal ebok sutinah pdf Sumpah Sundal pdf Sumpah Sundal Sutinah ePUBIla pihak pentadbiran menyembunyikan punca sebenar kejadian itu sehingga mencetuskan rasa takut di kalangan warga Hospital Prima Nabila seorang jururawat di hospital itu mula merungkai kejadian ngeri di sebalik gangguan Sutinah Apa sebenarnya sedang berlaku? Benarkah ia ada kaitan dengan Sutinah? Ataupun mungkin juga H.

❴Read❵ ➱ Sumpah Sundal Sutinah Author Dhieya Adlynna – Education-reference.co Setiap warga Hospital Prima tahu sebaris nama ini Kisahnya sentiasa diceritakan dari satu mulut ke mulut lain Kononnya Sutinah sudah menghantui Hospital Prima sejak 20 tahun dulu Sehinggalah mereka seSetiap warga Hospital Prima tahu sebaris nama ini Kisahnya sentiasa diceritakan dari satu mulut ke mulut lain Kononnya Sutinah sudah menghantui Hospital Prima sejak 20 tahun dulu Sehinggalah mereka semua dikejutkan dengan kejadian pelik Seorang demi seorang dijumpai mati dalam keadaan mengerikan Lebih mencurigakan apab.

eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal  PDF or

eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or

10 thoughts on “Sumpah Sundal Sutinah

  1. Salwa Salwa says:

    eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or sumpah kindle, sundal ebok, sutinah pdf, Sumpah Sundal pdf, Sumpah Sundal Sutinah ePUB3starsIni karya pertama dari penulis nie yang saya baca I must say not bad at all Jalan cerita menarik Berlatar belakangkan hospital lama ✔ checkedAda org2 yg percayakan hantu dan ada yg xpercaya ✔checkedAda kisah disebalik keseraman yg melanda ✔checkedAda kisah disebalik kisah seram ✔checkedAda yang unsur2 pemujaan ✔ checkedPendek kata cukup rasa utk kisah seram Tapi ada beberapa bahagian yg kurang ump Contoh spoiler alert beyond this point 1 Macam mana tiba2 diari Rosnah boleh ada pada Nabila Yea saya


  2. Haliza Haliza says:

    eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or sumpah kindle, sundal ebok, sutinah pdf, Sumpah Sundal pdf, Sumpah Sundal Sutinah ePUBtamat pd 0225amSUMPAH SUNDAL SUTINAH Dhieya AdlynnaBagaimana pula dengan kalian ?Ada yang mahu temani aku ?Gilerrrrmmg taklh mati hidup semula pun x ingin nk teman ko pe tah lg nk jumpa ko seriau Mmg peliklh jumpa nurse dlm lif duduk menangis naperlh Tina tu nangis siapa Tina ???Novel hasil tangan penulis nie mmg puas hatilh baca mula baca ok ok jerlh tp makin lama makin best lak wlupun best seram tetap seram Selama baca byk juga tanda tanya yg ditinggalkn utk kita berteka teki sebenarnya Part yg sy plg seriau rasanya kt umh Pak Habib rasa mcm nk langkah jer x mahu baca seriau sgt rasanya aaaa ada lg satu makcik yg bg bunga Harum Sundal Malam oit sape dia tu aduhai bila terpaksa berbual dgn dia mcm dia tahu jer apa ada dlm pikiran kitaSerba sedikit yg dpt sy bgtahu ialah opsst x yh bgtahulh sbb best sgt memenuhi citarasa sy moleklh korang bac


  3. Farrah Farrah says:

    eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or sumpah kindle, sundal ebok, sutinah pdf, Sumpah Sundal pdf, Sumpah Sundal Sutinah ePUBNasiblah siapa suruh jahat dua puluh tahun pun masih hantu cari nak balas dendam Lain kali jahatlah lagi last last mati juga semua Dah da


  4. rara rara says:

    eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or sumpah kindle, sundal ebok, sutinah pdf, Sumpah Sundal pdf, Sumpah Sundal Sutinah ePUBbestjgn diseru nama org yg dh matidasyat pak habib tumental agaknya elok la dia mati tercucuk besiending dia geram jugak sbb nabila mati tp dh namanya dendam sutinah knsian nabila


  5. Haq Raihah Haq Raihah says:

    eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or sumpah kindle, sundal ebok, sutinah pdf, Sumpah Sundal pdf, Sumpah Sundal Sutinah ePUBbestjust kdang2 aku rasa agak terganggu dgn pengulangan ayt yg diolah penulistp apa2 pun ia punya ending memang memuaskan even agak sadis s


  6. Sj OneOne Sj OneOne says:

    eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or sumpah kindle, sundal ebok, sutinah pdf, Sumpah Sundal pdf, Sumpah Sundal Sutinah ePUBJANGAN DISERU NAMA ORANG DAH MATIHutang darah dibalas darahDarah keturunanSutinahsiapa dia?kenapa nama tak boleh diserucerita yang berlaku kat hospital prima sejak 20 tahun dulu kenapa nabila boleh nampak tina siapa pulak tina? Adakan orang yang sama atau sebaliknya?


  7. Haziea Hassan Haziea Hassan says:

    eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or sumpah kindle, sundal ebok, sutinah pdf, Sumpah Sundal pdf, Sumpah Sundal Sutinah ePUBAwal² ceta jantung tersentap² part kemunculan makcik Membunga Razakpandai sungguh penulis bolak balikkan hati pembacakekejap duk pikir org ni hantu org tu jelmaanlast² salahhurmm roh orang yg dah matijangan diserukau boleh jadi kawan akukan?boleh jadi teman aku? sumpah aku takmau weyhh


  8. Sha Mohamed Sha Mohamed says:

    eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or sumpah kindle, sundal ebok, sutinah pdf, Sumpah Sundal pdf, Sumpah Sundal Sutinah ePUBCerita yang sangat menarikMengenai Sutinah yang menghantui sebuah hospitalApakah sebenarnya yang berlaku??Apa kaitan Nabila dan juga Sutinah??Dendam apakah yang menyebabkan Sutinah masih di hospital itu?Semuanya akan terjawab dalam Sumpah Sundal Sutinah


  9. Azmi Azmi says:

    eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or sumpah kindle, sundal ebok, sutinah pdf, Sumpah Sundal pdf, Sumpah Sundal Sutinah ePUBSaya suka bahasa melayu dalam cerita ni Putih bersih tulen tanpa rojak Kalau betul ada pun sangat sikit Yang kurang bagusnya ayat penyata dan dialog2 yang diimbas kembali sangat panjang Saya boleh lompat tapi risau ada pembayang atau benda baru tersorok di dalam Kalau


  10. Syafiqah Syafiqah says:

    eBook education reference.co Á Sumpah Sundal Sutinah eBook ↠ Sumpah Sundal PDF or sumpah kindle, sundal ebok, sutinah pdf, Sumpah Sundal pdf, Sumpah Sundal Sutinah ePUBSeramnya First bab pun aku dah macam seram sejuk jadinya Sebab aku ni jenis penakut sikitjadi tu yang baca versi eBook supaya dapat habis baca cepat sikit sebab mudah nak baca sambil tunggu bas Aku rasa yang part Makcik Bunga tu paling Fuh Hebat Ni link eBook dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *